Tigaie rustică Kielbasa și legume peste mămăligă

Rustic Skillet Kielbasan și legume peste mamaliga ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 619 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,34 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Un amestec de parmezan, mămăligă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Stivă Rustică De Mămăligă, Supă rustică de legume și mămăligă, și Kielbasa Skillet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați felii de mămăligă pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Se presară uniform cu parmezan.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor.
.În timp ce polenta se coace, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați cârnați și gătiți 5 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Scoateți cârnații din tigaie; deoparte.
Adăugați legumele în tigaie și sotati 3 până la 4 minute sau până când sunt crocante.
Adăugați cârnați, 1/4 cană apă și zahăr; gătiți 4 minute sau până când lichidul este aproape absorbit.
Adăugați sosul Worcestershire și gătiți, amestecând constant, 30 de secunde sau până când cârnații și legumele sunt glazurate.
Serviți amestecul de cârnați peste rundele de mămăligă.
Se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.