Tigaie-porumb prăjit și roșii
Porumbul și roșiile prăjite în tigaie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 240 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți usturoi, serrano chile, sare de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Fasole cu tigaie - porumb prăjit și roșii, Salată de porumb prăjită la tigaie cu chipsuri de Tortilla, și Saut De Porumb Proaspăt Cu Roșii, Dovlecei Și Bame Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Adăugați uleiul de măsline, apoi usturoiul.
Se sotează până când usturoiul se rumeneste ușor.
Adăugați chiles și sote scurt pentru a elibera caracterul lor.
Adăugați porumbul și gătiți rapid, amestecând des, până când sunt fierte parțial, aproximativ 3 minute.
Adăugați piureul de roșii și fierbeți, amestecând, până când porumbul este doar fraged, aproximativ 2 minute.
Se scoate de pe foc, se amestecă untul și se amestecă arpagicul. Condimentează cu sare și piper.
Transferați într-un castron de servire și serviți imediat.