Tigaie pentru mic dejun cu cârnați și cartofi
Rețeta Tigaie pentru mic dejun cu cârnați și cartofi se poate face în aproximativ 25 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 358 de calorii, 5 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Pentru 59 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este pe placul a 14 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită brânză cheddar, cartofi prăjiți de casă, ardei gras și margarină. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și tigaia de mic dejun cu cartofi și ouă, cartofi dulci și arțar și tigaie de mic dejun cu cartofi și cârnați cu kale.
Instrucțiuni
În tigaie, prăbușiți și gătiți cârnații cu ceapă și ardei la foc mediu până se rumenesc.
Scoateți din tigaie. În aceeași tigaie, topiți margarina și gătiți cartofii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Amestecați amestecul de cârnați și gătiți până se fierb. Acoperiți cu brânză și serviți.