Tigaie de pui și tăiței
Tigaia de pui și tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 316 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, pătrunjel, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fidea De Tigaie Savuroasă, Tigaie Manicotti deconstruită cu tăiței de dovlecei, și Tigaie de pui Cajun cu paste-o abordare a constructorului de masă de bază pentru tigaie de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul si ceapa in ulei 6 pana la 8 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste si ceapa este doar frageda.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția pătrunjelului.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 10 minute. Descoperiți și fierbeți cu 5 până la 8 minute mai mult, amestecând ocazional, până când tăiței sunt fragede.