Tigaie de pui și dovlecei
Tigaia de pui și dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 630 calorii, 40g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,99 USD pe porție. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Un amestec de dovlecei, orez, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Skillet pui și dovlecei parmezan, Tigaie de dovlecei de pui cu fasole Cannellini, și Tigaie italiană de pui, ciuperci și dovlecei.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de pansament în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 10 min. sau până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați restul de 1/4 cană de pansament și fasole. Sus cu pui; capac. Reduceți căldura;gatiti 20-25 min. sau până când puiul este gătit (180F), amestecând ocazional și zdrobind fasolea pentru a îngroșa sosul după dorință.
Se amestecă dovleceii; gatiti 10 min. sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Puneți amestecul de pui peste orez pe un platou mare de servire.