Tigaie de pui și anghinare
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, tigaie de pui și anghinare ar putea fi o rețetă minunată fără gluten și primară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 374 de calorii, 41 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 3,6 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați ceapă, usturoi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 66%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete cum ar fi tigaie de pui și anghinare, tigaie de pui cu parmezan cu anghinare și tigaie de pui cu parmezan cu anghinare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de pui între 2 bucăți de folie de plastic și bateți cu o tigaie până la o grosime de aproximativ 1/2 inch. Asezonați cu sare și piper.
Încinge 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți, netulburat, până devine auriu pe fund, 4 până la 5 minute; intoarceti si gatiti pana cealalta parte este aurie, inca 2-3 minute.
Transferați pe o farfurie și lăsați deoparte.
Ștergeți tigaia și reveniți la foc mediu-înalt.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline; când este fierbinte, se adaugă inimioarele de anghinare și ceapa roșie și se gătesc, netulburat, până se auriu pe pete, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper și se continuă gătitul, amestecând din când în când, până când legumele sunt fragede, încă aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul și oregano și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Puiul se pune înapoi în tigaie și se adaugă bulionul și măslinele. Aduceți la fiert ușor, acoperiți și gătiți până când puiul este gătit, 4 până la 6 minute. Acoperiți cu pătrunjel, feta, Peppadews și saramură.
Fotografie de Christopher Testani