Tigaie De Pui De Primăvară
Tigaia de pui de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.92 pe portie. O porție conține 612 calorii, 52G de proteine, și 40g de grăsime. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, sare, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 90%. Rețete similare includ Tigaie De Pui De Primăvară, Springtime Veggie Skillet Lasagna, și Lasagna rapidă și simplă de primăvară cu o lovitură mediteraneană.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia de 10 până la 12 inci la foc mediu.
Presărați fâșii de pui cu sare și piper.
Stropiți tigaia cu 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați pui; gatiti pana se rumeneste pe 1 parte. Întoarceți puiul; adăugați sparanghel, fasole fava și bulion. Gatiti pana cand puiul nu mai este roz in centru si sparanghelul este crocant.
Între timp, în robotul de bucătărie, așezați toate ingredientele Pesto de mentă, cu excepția uleiului de măsline. Capac; procesați cu impulsuri de pornire/oprire până când sunt combinate. În timp ce procesorul rulează, se toarnă 1/2 cană de ulei de măsline în flux constant, procesând până când amestecul seamănă cu pesto.
Se amestecă în castron mare de servire.
Adăugați radicchio și Pesto de mentă; aruncați bine pentru a combina.