Tigaie de porc și piper
Tigaia de porc și piper necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 63 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de oțet de vin, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 40%. Rețete similare sunt Tigaie De Cotlet De Porc Cu Cinci Ardei, Tigaie De Cotlet De Porc Cu Cinci Ardei, și Tigaie de dovlecei și ardei.
Instrucțiuni
Frecați ambele părți ale cotletelor de porc cu cimbru, piper și sare. Gatiti carnea de porc intr-o tigaie mare antiaderenta acoperita cu spray de gatit cu legume la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte.
Adăugați ulei; acoperiți, reduceți căldura și gătiți 3 minute.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Saut ceapa, ardeiul gras și usturoiul în tigaie până când sunt crocante. Întoarceți carnea de porc în tigaie și gătiți 2 minute. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 9 minute sau până când carnea de porc este gata.