Tigaie De Porc Și Mere Cu Umplutură

Umplutura-Topped carne de porc & Apple Skillet este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 320 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime. Dacă aveți la îndemână un amestec de umplutură pentru aragaz, măr Granny smith, pansament balsamic pentru vinaigretă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 192 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc umplute, Cotlet de porc Skillet și umplutură, și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se Încălzește 3 Linguri. se îmbracă în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cotlete; gatiti 5 pana la 6 min. sau până când se termină (145F), întorcându-se după 3 min.
Transferați pe farfurie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați pansamentul rămas, ceapa și merele în tigaie; gatiti 3 min. sau până când merele sunt ușor înmuiate, amestecând frecvent.
Adăugați apă și zahăr; se amestecă. Gatiti la foc mediu-mic 3 min., amestecând ocazional. Între timp, pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Întoarceți cotletele în tigaie. Lingura ceapa amestec peste cotlete, apoi lingura umplutura în jurul marginea tigaie; capac. Gatiti 5 min. sau până când umplutura este încălzită.