Tigaie de porc cochetă cu măsline

Tigaie de porc cochetă cu măsline
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Tigaia de porc cochetă cu măsline ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 74 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 25. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Dacă aveți conserve de roșii, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pui de tigaie cu lămâi și măsline, Tigaie De Tocat Carne De Porc, și Tigaie De Cotlet De Porc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
2
Adăugați cotlete; gatiti 2 pana la 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
3
Adăugați roșiile și măslinele. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 10 min., întorcând cotletele și amestecând sosul după 5 min. Între timp, pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
4
Lingura umplutura pe platou; top cu cotlete și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista