Tigaie De Porc Balsamică Cu Afine
Cranberry-balsamic porc Skillet este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 40 de porții cu 29 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr, ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Filet de porc cu sos Balsamic-afine, Tigaie Balsamică De Pui, și Tigaie Balsamică De Pui Cu Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea în 4 bucăți; așezați, tăiați părțile în jos, pe scândură. Aplatizați la grosimea de 1-1 / 2 inci.
Se încălzește 2 lingurițe. ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carne; gatiti 18-20 min. sau până când se termină (145F), întorcându-se ocazional.
Transferați pe farfurie; acoperiți pentru a se încălzi.
Încălziți uleiul rămas în tigaie.
Adăugați ceapa și usturoiul, gătiți și amestecați 30 sec. se amestecă sucul de portocale; se aduce la fierbere, amestecând frecvent pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Adăugați zahăr; gatiti si amestecati 30 sec. sau până se dizolvă. Se amestecă afine; reveniți la fierbere. Se fierbe la foc mediu-mic 5 min. sau până când afinele sunt fragede. Se amestecă pansamentul; se fierbe 1 min.
Serviți carnea acoperită cu sos.