Tigaie De Orez Cu Cârnați
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Tigaia cu orez cu cârnați ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, dovlecei, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Cârnați și tigaie de orez, Skillet Sausage ' n ' Rice, și Cârnați consistenți și tigaie de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații până nu mai sunt roz; scurgeți.
Adăugați dovlecelul, ceapa, ardeiul verde, oregano și sarea de usturoi; gătiți și amestecați până când ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul V8; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-14 minute sau până când legumele sunt fragede.
Reveniți la fierbere. Se amestecă orezul; acoperiți și îndepărtați de pe foc.
Se lasă să stea 5-7 minute sau până când orezul este fraged. Fluff cu o furculiță.