Tigaie de miel și salată
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, miel și salată pan-fry ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 71 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, bulion de pui, salată de gem pentru bebeluși și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 2%, care este improvizabil. Burgeri de miel Fetan și mentă (tigaie sau grătar), Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, și Salată de salată de porc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie până la sfârâit, apoi adăugați mielul. Condimentați cu sare, dacă doriți, și piper, apoi gătiți timp de 6-7 minute până se rumenesc pe toate părțile. Se împrăștie mazărea, se toarnă bulionul, apoi se aduce la foc mic și se gătește ușor până când mazărea s-a dezghețat.
Adăugați salata verde în tigaie și fierbeți câteva minute până când abia începe să se ofilească, dar totuși verde vibrant.
Serviți scooped direct din tigaie, cu cartofi noi cu unt.