Tigaia de legume cu orz de linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,69 USD pe porție. O porție conține 429 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de linte, ardei gras, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Orz Linte Harissa Tocană De Legume, Supă De Linte-Orz, și Salată De Linte Și Orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Adăugați linte, morcov și ceapă; gatiti 3 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați orz, busuioc, piper și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți; fierbeți 20 de minute sau până când lintea este fragedă, dar încă fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
5
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția brânzei. Creșteți căldura la mediu. Acoperiți; se fierbe cu 10 până la 15 minute mai mult, amestecând ocazional, până când lintea și legumele sunt fragede și lichidul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)