Tigaia de legume cu orz de linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,69 USD pe porție. O porție conține 429 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de linte, ardei gras, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Orz Linte Harissa Tocană De Legume, Supă De Linte-Orz, și Salată De Linte Și Orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați linte, morcov și ceapă; gatiti 3 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați orz, busuioc, piper și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți; fierbeți 20 de minute sau până când lintea este fragedă, dar încă fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
5
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția brânzei. Creșteți căldura la mediu. Acoperiți; se fierbe cu 10 până la 15 minute mai mult, amestecând ocazional, până când lintea și legumele sunt fragede și lichidul este aproape absorbit.