Tigaie cu spanac și pui
Spanacul și tigaia de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 183 calorii. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, piper, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tigaie italiană de spanac și pui, Tigaie Rapidă De Pui Și Spanac, și Tigaie Spanac De Anghinare De Pui.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu. Gatiti puiul in tigaie 2 minute pe fiecare parte; reduceți focul la mediu-mic. Se amestecă laptele, bulionul și ceapa. Gatiti aproximativ 5 minute, transformand puiul ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Se amestecă spanacul. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana cand spanacul este complet ofilit si sucul de pui nu mai este roz atunci cand centrul celei mai groase parti este taiat (170 buc.f).
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Creșteți căldura la mediu. Gatiti amestecul de spanac aproximativ 3 minute sau pana cand lichidul s-a evaporat aproape. Se amestecă sare, piper și nucșoară.