Tigaie cu mere cu carne
Meaty Apple Skillet ar putea fi doar rețeta fără gluten și ketogenă pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine, 22 g de grăsimi și un total de 263 de calorii. Această rețetă servește 16 și costă 94 de cenți per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Un amestec de suc de merisoare-mere, cârnați, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 20%. Încercați lasagna din tigaie cu carne, Calzone din tigaie cu carne și coji și brânză din tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți felii de mere în unt; se presara cu scortisoara si nucsoara. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când merele sunt fragede.
Combina amidonul de porumb si sucul pana se omogenizeaza; se amestecă în amestecul de mere. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați cârnați și șuncă; căldură prin.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.