Tigaie cu carne de vită măcinată cu dovlecel
Tigaia de dovlecel cu carne de vită măcinată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 101 calorii , 5 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați conserve de roșii, busuioc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Cu un scor de 52% , acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați prăjitul de legume asiatice cu carne de vită măcinată , vinete cu carne de vită măcinată și felul principal de carne de vită măcinată cu condimente de India pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Intr-o tigaie se caleste carnea de vita, ceapa si usturoiul la foc mediu pana cand carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă porumbul, roșiile, dovlecelul, ciupercile, busuioc, oregano, sare și piper. Acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când se încălzește și dovlecelul este fraged.