Tigaie Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tigaia cu brânză. Această rețetă face 30 de porții cu 71 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, brânză Cheddar cu lapte, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă fierte moi pe Hash de tigaie cu brânză, Cheesy Bacon ou Hash Brown Skillet + GIVEAWAY, și Skillet Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 3 linguri. picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați ceapa și cartofii în tigaie; acoperi. Gatiti la foc mediu-mare 14 min. sau până când cartofii se rumenesc, amestecând ocazional. Se amestecă brânza.
Faceți 6 puțuri mici în amestec de cartofi; umpleți cu ouă. Se acoperă cu slănină; gatiti, acoperit, 3 pana la 4 min. sau până când albușurile de ou sunt ferme și gălbenușurile sunt fierte la coacerea dorită.
Lăsați să stea, acoperit, 1 min. înainte de servire.