Tigaie Cremoasă Pentru Paste De Pui
Tigaia cremoasă pentru paste de pui ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 66 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, piept de pui, tăiței de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tigaie Cremoasă Pentru Paste De Primăvară De Pui, Tigaie Cremoasă Italiană De Pui Și Paste, și Skillet paste cremoase de pui cu lămâie cu Broccoli.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui și ceapă; gatiti si amestecati 5 pana la 7 min. sau până când puiul este gata.
Adăugați bulion, ciuperci, sos Worcestershire și tăiței; se amestecă. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 10 până la 12 min. sau până când tăiței sunt fragede și rămâne doar o cantitate mică de lichid. Se amestecă ardeii; gatiti, neacoperit, 2 min., amestecând ocazional.