Tiffany ' s Herb curcan prăjit
Tiffany ' s Herb prăjită curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 18 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 221 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, busuioc, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Muschiulet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți, Curcan prăjit cu unt de ierburi și ceapă eșalotă prăjită, și Curcan Prăjit Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se agită făina în sacul de cuptor Reynolds, în tava mare de prăjire, cu o adâncime de cel puțin 2 inci. Pulverizați în interiorul sacului cu spray de gătit antiaderent, dacă doriți, pentru a reduce lipirea cu curcani mari.
Adăugați legume în punga cuptorului.
Scoateți gâtul și mănușile din curcan. Clătiți curcanul, uscați și periați cu ulei.
Combinați condimentele într-un castron mic; presărați și frecați uniform peste curcan.
Așezați curcanul în punga cuptorului deasupra legumelor.
Închideți sacul cuptorului cu cravată de nailon; tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus. Introduceți termometrul de carne prin fantă în sac în cea mai groasă parte a coapsei interioare, fără a atinge osul. Tuck capete de sac în tigaie.
Coaceți în funcție de orele de mai jos* sau până când termometrul de carne citește 180 de grade F.
Lăsați să stea în punga cuptorului 15 minute.
Tăiați partea superioară a sacului. Folosiți două furci de sculptură, introducând una în fiecare capăt, pentru a ridica curcanul din pungă.