The Nasty Bits: Supă De Piele De Porc
The Nasty Bits: supa de piele de porc este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 41 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează bine ca o supă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bulion de legume, legume cu frunze, piele de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați The Nasty Bits: Posole De Gât De Porc, The Nasty Bits: Supă De Broască, și The Nasty Bits: supă de iepure și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați foaia de piele uscată de porc în apă pentru a acoperi, timp de cel puțin 8 ore și până la câteva zile la frigider. Când sunteți gata să faceți supa, tăiați pielea în bucăți de 1 inch și puneți-o deoparte.
Spălați și tăiați varza Napa sau o altă legumă la alegere. Pune deoparte.
Aduceți bulionul la fiert și adăugați pielea de porc tocată și legumele. Se fierbe timp de 20 de minute, până când atât varza, cât și pielea s-au înmuiat complet. Dacă utilizați o legumă care necesită mai puțin timp pentru a găti, cum ar fi bok choy, adăugați legumele tăiate spre ultimele minute de gătit.