Această rețetă servește 4 și costă 1,16 USD pe porție. O porție conține 484 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână carne de vită, cartofi, rinichi de vițel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Biți Urât: Cod Milt, The Nasty Bits: Pizza cu ureche de porc, și The Nasty Bits: capul porcului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face patiseria: aruncați untul sau grăsimea în făină până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Dulceață De Afine De Bună Calitate
2
Adăugați sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați puțină apă cu gheață și aduceți aluatul împreună cu mâinile, stropind nu mai mult de câteva lingurițe de apă. Pe o suprafață bine făinată, modelați aluatul într-un pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
4
Presărați mai multă făină pe pătrat pentru a preveni lipirea mai târziu; apoi întindeți aluatul într-un dreptunghi gros de aproximativ 1/2 inch. Îndoiți dreptunghiul pe lungime în formă de plic; apoi rulați și repetați. Praf cu făină după cum este necesar. Repetați această procedură de cel puțin 3 sau mai multe ori, de preferință de 5 ori, având grijă să nu încălziți sau să înmuiați aluatul prea mult pe măsură ce rulați. Acoperiți patiseria cu folie de plastic și răciți-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună Calitate
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Încălziți o tigaie grea sau o tigaie la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New York
2
Adăugați aproximativ 1 linguriță de unt. Aruncați rinichii și sotati rapid pentru a rumeni suprafața, lăsând interiorul crud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New York
4
Deglazați tigaia cu bulionul de vită, reducând lichidul la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New York
1
Adăugați restul de unt într-o cratiță și topiți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați făina, amestecând pentru a face o pastă. Prăjiți făina în unt câteva minute, până când rouxul devine maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Dulceață De Afine De Bună Calitate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Adăugați stocul redus și fierbeți ușor, până când lichidul se îngroașă și acoperă partea din spate a unei linguri de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Aduceți o oală cu apă la fiert și adăugați cartofii cubați și napii. Se fierbe timp de 10 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Nap
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se scurge și se lasă deoparte.
6
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
1
Așezați rinichiul, napii și cartofii într-o tigaie sau o oală rezistentă la cuptor. Acoperiți ingredientele cu sos, astfel încât lichidul să ajungă la aproximativ 3/4 din rinichi și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Nap
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Întindeți patiseria răcită într-o foaie de aproximativ 1/4 inch grosime. Așezați cu grijă foaia de patiserie peste amestecul de rinichi și sertizați marginile cu o furculiță. Perforați suprafața o dată sau de două ori pentru a permite orificiile de aerisire. Periați ușor glazura de ou peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Dressing Japonez De Susan Preparat
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Căpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
3
Introduceți plăcinta la cuptor și coaceți timp de 20 până la 30 de minute, până când patiseria se rumeneste și interiorul este foarte fierbinte.