The Nasty Bits: cum să faci untură de frunze (cu prăjituri Welsh Griddle )
The Nasty Bits: Cum de a face untură de frunze (cu prăjituri Welsh Griddle ) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. O porție conține 228 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de coajă de lămâie, stafide aurii, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați The Nasty Bits: Fursecuri Cu Untură Spaniolă (Polvorone), Biți Urât: Cod Milt, și The Nasty Bits: capul porcului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați untura și untul, sau doar untul, și folosind un blender de patiserie sau două cuțite, tăiați grăsimea în făină până când particulele au dimensiunea mazării mici. Folosind vârful degetelor, frecați amestecul de făină și grăsime până când untura și untul sunt destul de mici și amestecul seamănă cu făina de porumb grosieră. Se amestecă zahărul, nucșoara, condimentul, fructele uscate și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Într-un castron mic cu o furculiță, bateți oul, sucul de lămâie și 2 linguri de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Presărați amestecul de ouă peste amestecul de făină și folosiți furculița pentru a începe să-l amestecați, aruncând aluatul până formează aglomerări medii. Apoi ajungeți în aluat cu ambele mâini și, lucrând Rapid, continuați să-l aruncați până se simte umed, strângând aluatul împreună pentru a forma o masă. Dacă aluatul nu se ține împreună, adăugați puțin mai mult lapte, câte 1 linguriță odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5
Făinați ușor suprafața de lucru, așezați aluatul pe el și rulați peste aluat pentru a-l aplatiza; continuați să rulați până când are o grosime de 1/3 inch. Folosiți tăietorul pentru a elimina rundele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Transferați-le pe foaie sau tavă. Reroll și restamp resturi, folosind tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Încălziți o tigaie din fontă la foc mic. Transferați cu grijă prăjiturile în tigaie, distanțându-le la aproximativ 2 inci. Gatiti la foc mic timp de 5 pana la 6 minute sau pana cand fundul se rumeneste. Întoarceți-vă cu grijă cu o spatulă și gătiți a doua parte timp de încă 5 minute. Suprafețele ar trebui să se simtă clare atunci când sunt atinse.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Transferați prăjiturile pe o grătar. Gatiti prajiturile ramase in acelasi mod.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
9
Serviți prăjiturile calde sau la temperatura camerei. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de 2-3 zile.
10
Pentru untura topită: (face aproximativ 10 căni)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Untură
11
Cu un cuțit ascuțit, tăiați untura în cuburi de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Untură
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
12
Așezați cuburile de untură într-o oală grea, de preferință fontă emailată și adăugați apa. Acoperiți oala și lăsați untura să se facă timp de zece minute inițiale; apoi scoateți capacul. Menținând căldura foarte scăzută, aduceți încet untura la o temperatură la care lichidul abia fierbe. Continuați să faceți untura timp de 1 până la 2 ore, până când bucățile de crăpături sunt maronii aurii și foarte mici, iar grăsimea lichidă este palidă și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Untură
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Strecurați crăpăturile din untură, apăsând pe plasa strecurătorului pentru a extrage cât mai mult lichid din solide. Puneți deoparte crăpăturile pentru o altă utilizare. Se răcește untura la temperatura camerei și se dă la frigider până se solidifică. Untura poate fi păstrată în recipiente etanșe timp de câteva luni.