Thai-l vei place fierbinte Curry carne de vită tăiței Boluri, pepene verde cu var și Sorbet de lamaie
Thai-l vei place fierbinte Curry carne de vită boluri tăiței, pepene verde cu var si lamaie Sorbet ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 781 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Funcționează bine ca un fel principal scump. Dacă aveți ulei la temperaturi ridicate, ciuperci shiitake de 3 kilograme, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amestecul de cereale, puteți urma acest fel principal cu Iaurt cu miere și fructe de pădure amestecate cu vafe din cereale integrale ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este super. Rețete similare includ Boluri De Creveți Și Tăiței Curry În Stil Thailandez, Boluri Thailandeze De Tăiței De Vită, și Boluri De Tăiței Cu Cartofi Dulci Curry Verde.
Instrucțiuni
1
Puneți friptura de flanc în congelator timp de câteva minute pentru a ajuta la felierea subțire în siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
2
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o tigaie mică la foc mediu. Dragați feliile de ceapă în amidon de porumb și scuturați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați șalotele în uleiul încălzit și îndepărtați-le pe o placă căptușită cu prosop de hârtie atunci când devin o culoare maro-aurie deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu. Sare apa și adaugă pastele. Gatiti pentru al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
În timp ce apa de paste ajunge la fierbere, tulpina și felie subțire ciupercile, și semințe și felie subțire ardeii dulci și fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6
Scoateți carnea din congelator și feliați subțire în bucăți de 1/4 inci lățime cu 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
Adăugați carnea de vită și gătiți într-un singur strat timp de 2 până la 3 minute. Întoarceți carnea și adăugați shiitakes, ardei dulci și fierbinți, usturoi și scallions. Se amestecă 2 până la 3 minute, apoi se adaugă pasta de curry, sosul de pește și stocul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Sos De Pește
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ciuperci Shiitake
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
9
Adăugați edamame și gătiți timp de 1 minut pentru a se încălzi, apoi adăugați busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Scurgeți pastele și puneți-le într-un bol mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Adăugați amestecul de vită, coaja de tei și sucul de lămâie. Aruncați puternic și condimentați cu puțin piper negru, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.