Thai Curry Salata De Porc Wraps (Nam Prik Ong)

Thai Curry Salata De Porc Wraps (Nam Prik Ong)
Thai Curry salata de porc Wraps (nam prik Ong) este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 450 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,46 USD pe porție. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez, pastă de curry, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare asiatică. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Porc Thailandeză, Nam Sod (salată de porc Thailandeză) pentru # SundaySupper, și Salata de porc Curry împachetează cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți orezul într-o tigaie la foc mediu-mare până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați orezul într-un mortar și pistil sau un robot de bucătărie și macinați într-o pulbere grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Gatiti carnea de porc intr-o tigaie la foc mediu-mare timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați ceapa în tigaie cu carnea de porc și continuați să gătiți și amestecați până când ceapa este translucidă, aproximativ 4 minute. Se amestecă pasta de curry și se gătește până se aromează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se amestecă pasta de roșii și se reduce focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
6
Se toarnă 1/4 cană de apă dacă carnea de porc pare uscată și începe să se lipească de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați orezul prăjit, măcinat și continuați să fierbeți până când orezul măcinat este fraged, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie și sosul de pește după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Serviți carnea de porc în frunze de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Rezervația De Morgenzon Chenin Blanc
Rezervația De Morgenzon Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale rămân la final.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista