Reteta coaste thailandeze și picioare este gata în aproximativ 4 ore și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru $6.53 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 1014 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ghimbir, zahăr superfin, zahăr superfin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe De Pui În Stil Thailandez, Pulpe de pui în stil thailandez, și Extra lipicios Thai BBQ coaste w / arahide BBQ sos + dulce Thai ghimbir Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați coriandru, zahăr brun, miere, sos de soia, sos de pește, usturoi, ardei iute, ghimbir și partea albă a lemongrass într-un blender sau robot de bucătărie. Puree până se formează un sos destul de neted și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Sos De Pește
Elixirul G
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Puneți coastele de porc și toboșarii de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă sau într-un recipient de depozitare din plastic superficial și puneți marinada peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Porc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați feliile de tei și partea superioară a lămâii în pungă și dați-le la frigider timp de 1 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De Tei
Elixirul G
1
Combinați 1/2 cană de apă, zahărul și ghimbirul într-o oală mică. Se aduce la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul, apoi se fierbe câteva minute pentru a infuza siropul cu ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se toarnă siropul într-un castron mic și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Scoateți ghimbirul, apoi amestecați oțetul, coriandrul, menta, Sriracha, sosul de pește, ardeiul iute și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Sriracha
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Aranjați coastele într-un strat uniform într-un vas de copt și adăugați marinada și feliile de var. Acoperiți bine cu folie și coaceți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De Tei
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Scoateți vasul de copt din cuptor și adăugați tocanele. Acoperiți și coaceți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
7
Ridicați temperatura cuptorului la 425 de grade F. descoperiți vasul de copt și coaceți până când coastele și toiagele se rumenesc profund, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Transferați într-un platou de servire și stropiți cu aproximativ jumătate din sosul dulce și acru. Se acoperă cu nuci și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
9
Se servește cu orez și castraveți Thailandezi. Treceți sosul dulce și acru rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Culese Crengute De Marar
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Bateți împreună oțetul, zahărul, sarea de mare și sucul de lămâie într-un castron până când zahărul și sarea s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
11
Adăugați morcovii, castraveții și scallions și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Ghimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoi
12
Transferați amestecul într-un recipient de depozitare a alimentelor din plastic și dați-l la frigider până când este gata de servire.
13
Adăugați menta și ardeiul chile chiar înainte de servire și aruncați pentru a combina.
Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Purple Star Ancient Lakes Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Aromele de caise și piersici albe se poartă prin Palatul Mijlociu dulce cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.