Thai coaste și picioare

Thai coaste și picioare
Reteta coaste thailandeze și picioare este gata în aproximativ 4 ore și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru $6.53 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 1014 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ghimbir, zahăr superfin, zahăr superfin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe De Pui În Stil Thailandez, Pulpe de pui în stil thailandez, și Extra lipicios Thai BBQ coaste w / arahide BBQ sos + dulce Thai ghimbir Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați coriandru, zahăr brun, miere, sos de soia, sos de pește, usturoi, ardei iute, ghimbir și partea albă a lemongrass într-un blender sau robot de bucătărie. Puree până se formează un sos destul de neted și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Sos De PeșteSos De Pește
Elixirul GElixirul G
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Puneți coastele de porc și toboșarii de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă sau într-un recipient de depozitare din plastic superficial și puneți marinada peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De PorcCoaste De Porc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați feliile de tei și partea superioară a lămâii în pungă și dați-le la frigider timp de 1 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
Elixirul GElixirul G
1
Combinați 1/2 cană de apă, zahărul și ghimbirul într-o oală mică. Se aduce la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul, apoi se fierbe câteva minute pentru a infuza siropul cu ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se toarnă siropul într-un castron mic și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scoateți ghimbirul, apoi amestecați oțetul, coriandrul, menta, Sriracha, sosul de pește, ardeiul iute și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
SrirachaSriracha
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Aranjați coastele într-un strat uniform într-un vas de copt și adăugați marinada și feliile de var. Acoperiți bine cu folie și coaceți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Scoateți vasul de copt din cuptor și adăugați tocanele. Acoperiți și coaceți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
7
Ridicați temperatura cuptorului la 425 de grade F. descoperiți vasul de copt și coaceți până când coastele și toiagele se rumenesc profund, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Transferați într-un platou de servire și stropiți cu aproximativ jumătate din sosul dulce și acru. Se acoperă cu nuci și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru GarniturăFrunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
9
Se servește cu orez și castraveți Thailandezi. Treceți sosul dulce și acru rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru GarniturăFrunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Bateți împreună oțetul, zahărul, sarea de mare și sucul de lămâie într-un castron până când zahărul și sarea s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Adăugați morcovii, castraveții și scallions și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Transferați amestecul într-un recipient de depozitare a alimentelor din plastic și dați-l la frigider până când este gata de servire.
13
Adăugați menta și ardeiul chile chiar înainte de servire și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Ingrediente

1morcov, rasmorcov, ras8toboșari de pui (copane), jupuițitoboșari de pui (copane), jupuiți1Fresno chile, tocat finFresno chile, tocat fin1Ardei Fresno chile, însămânțat și tocat finArdei Fresno chile, însămânțat și tocat fin1Ardei Fresno chile, feliatArdei Fresno chile, feliat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de coriandru și tulpini fragedefrunze proaspete de coriandru și tulpini fragede1castravete fără semințe, decojite și feliate subțirecastravete fără semințe, decojite și feliate subțire1parmezan rassos de peștesos de pește2Crustă: firimituri de biscuiți grahamDespre sosul de peșteDespre sosul de pește2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat12-inch bucată ghimbir proaspăt, decojite și rase2-inch bucată ghimbir proaspăt, decojite și rase1Bucată de ghimbir proaspăt de 1 inch, decojită și feliată subțireBucată de ghimbir proaspăt de 1 inch, decojită și feliată subțire2Crustă: firimituri de biscuiți grahammentă proaspătă tocatămentă proaspătă tocată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de mentăfrunze proaspete de mentă4cuișoareusturoi, crăpat de pe pieleusturoi, crăpat de pe piele591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale4creveți și cu veneOrez de iasomie, pentru servireOrez de iasomie, pentru servire1Suc de varSuc de var1peduncullemongrass, partea albă tocatălemongrass, partea albă tocată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun deschis ambalatzahăr brun deschis ambalat1var, feliatvar, feliat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDespre sosul de soia cu conținut scăzut de sodiuDespre sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu907ardei habenerocoaste de porc, tăiate în oase unicecoaste de porc, tăiate în oase unice2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune3Crustă: firimituri de biscuiți grahamDespre oțetul de orezDespre oțetul de orez1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcaju sau arahide prăjite uscate, tocate măruntcaju sau arahide prăjite uscate, tocate mărunt1buchetalbușuri de scallion, tocate măruntalbușuri de scallion, tocate mărunt1Oreos dublu umplutsare de mare finăsare de mare fină2ardei serrano chile, însămânțați și tocațiardei serrano chile, însămânțați și tocați2Crustă: firimituri de biscuiți grahamSrirachaSriracha791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr extrafinzahăr extrafin2cp. legume (de exemplu, spanac)zahăr extrafinzahăr extrafin

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Purple Star Ancient Lakes Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Aromele de caise și piersici albe se poartă prin Palatul Mijlociu dulce cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista