Thai Aburit Tort De Banane
Reteta Thai aburit tort de banane ar putea satisface pofta ta din Asia în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 593 calorii, 5g de proteine, și 38g de grăsime per portie. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți amidon de săgeată, făină de tapioca, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Pește Thailandez Aburit, Midii Thailandeze Aburite, și Thai Aburit Snapper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați nuca de cocos cu 1/4 linguriță de sare într-un bol; deoparte.
Cerneti faina de orez, faina de tapioca si amidonul arorut impreuna intr-un bol mare; amestecați crema de nucă de cocos în amestec până când făina este încorporată în cremă, cel puțin 10 minute. Se amestecă zahărul în amestec până se dizolvă complet.
Adăugați banana piure și amestecați bine.
Adăugați 1/8 linguriță de sare și lapte de cocos; din nou, amestecați bine.
Turnați aluatul într-o cutie de copt pătrată sau cupe individuale din folie de aluminiu. Sus cu nuca de cocos rezervată.
Aduceți aproximativ 1-1 / 2 inci de apă pentru a fierbe într-un vapor echipat cu un coș mare. Se fierbe tortul peste apa clocotită până se gătește, 20 până la 25 de minute.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.