Texas Sheet Cake V

Texas Sheet Cake V
Nevoie de o desert vegetarian? Texas Sheet Cake V ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 19. O porție conține 295 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, pudră de cacao, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 2552 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Tort De Foi Din Texas, și Tort De Foi Din Texas.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 10x15 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți în smântână și ouă. Pune deoparte. Topiți untul la foc mic într-o cratiță, adăugați apa și 5 linguri de cacao. Aduceți amestecul la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc. Se lasă să se răcească ușor, apoi se amestecă amestecul de cacao în amestecul de ouă, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SmântânăSmântână
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Pentru glazură: într-o cratiță mare, combinați laptele, 5 linguri de cacao și 1/2 cană de unt. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc. Se amestecă zahărul și vanilia cofetarilor, apoi se pliază nucile, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
GlazurăGlazură
LapteLapte
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Întindeți glazura peste tortul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții19
Scor De Sănătate0
Revista