Texas Praline Tort

Texas Praline Tort
Texas Praline tort necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 658 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Texas Praline Cheesecake, Tort Texas A & M: Tort Ușor Bundt, și Tort Cu Praline De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți doar fundul unei tigaie cu tub de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul, 1 cană zahăr brun și zahăr alb până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare. Se amestecă vanilia. Se dizolvă cristalele de cafea în apă și se amestecă în amestecul cremă până se amestecă. Se amestecă împreună făina, cacao, praful de copt și sarea; se amestecă în aluat până se încorporează. Îndoiți în nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
UntUnt
CafeaCafea
Nuci PecanNuci Pecan
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți aproximativ 55 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Tort rece în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Într-un castron răcit, amestecați împreună smântâna grea, sarea, vanilia și restul de 1/2 cană de zahăr brun, astfel încât zahărul să fie dizolvat. Bateți folosind bătătoare răcite până când sunt rigide. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a tortului în tigaie și atingeți-l pe o farfurie de servire. Asigurați-vă că tortul este complet rece înainte de îngheț. Decorați cu jumătăți de pecan dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
Zahăr BrunZahăr Brun
Cremă GreaCremă Grea
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista