Texas foaie tort VI
Texas Sheet Cake VI ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 28 de porții cu 235 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 12%. Încercați Tort de ciocolată Retro al mamei (aka tort de foi Texas), Texas foaie tort VI, și Tort De Foi Din Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 12x18 inci. Într-o cratiță, combinați cafeaua, 1 cană de unt și 5 linguri de cacao. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se amestecă până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul alb, bicarbonatul de sodiu și sarea. Faceți o fântână în centru și turnați ouă, smântână și 1 linguriță de vanilie.
Se amestecă bine, apoi se bate în amestec de cacao.
Răspândiți în tigaie pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Frost în timp ce încă cald.
Pentru a face glazura: într-o cratiță, combinați 1/2 cană unt, lapte și 6 linguri cacao. Se aduce la fierbere, se reduce temperatura și se amestecă până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul cofetarilor. Se amestecă 1 linguriță de vanilie și nuci pecan tocate.
Se întinde pe tort cât este încă cald.