Texas foaie tort VI

Texas foaie tort VI
Texas Sheet Cake VI ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 28 de porții cu 235 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 12%. Încercați Tort de ciocolată Retro al mamei (aka tort de foi Texas), Texas foaie tort VI, și Tort De Foi Din Texas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 12x18 inci. Într-o cratiță, combinați cafeaua, 1 cană de unt și 5 linguri de cacao. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CafeaCafea
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul alb, bicarbonatul de sodiu și sarea. Faceți o fântână în centru și turnați ouă, smântână și 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr GranulatZahăr Granulat
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă bine, apoi se bate în amestec de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
5
Răspândiți în tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Frost în timp ce încă cald.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Pentru a face glazura: într-o cratiță, combinați 1/2 cană unt, lapte și 6 linguri cacao. Se aduce la fierbere, se reduce temperatura și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul cofetarilor. Se amestecă 1 linguriță de vanilie și nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
VanilieVanilie
9
Se întinde pe tort cât este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții28
Scor De Sănătate1
Revista