Texas BBQ fiert carne de vită piept ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1061 calorii, 70g de proteine, și 50g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 5.43 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ardei iute, piper, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Texas Bbq Carne De Vită Piept, Piept De Carne De Vită Texas La Grătar, și Piept De Vită În Stil Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă boia de ardei, câte 1 lingură de sare și piper negru, zahărul brun și cayenne. Frecați amestecul de condimente pe toată pieptul, înfășurați bine și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Umăr
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Înmuiați așchii de lemn în apă timp de cel puțin 30 de minute înainte de grătar. Pregătiți un grătar în aer liber cu foc mediu până la mediu-scăzut pentru grătarul indirect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
1
Amestecați piureul de roșii, berea, țelina, ceapa, 1/2 cană de oțet, zahărul brun, muștarul, slănina, usturoiul, ardeii iute, frunzele de dafin, pudra de chili, 1 lingură de sare și piper negru după gust într-o tigaie mare de aluminiu de unică folosință. Puneți pieptul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Umăr
Grăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Aruncați o mână de așchii de lemn scurse pe cărbunii fierbinți, puneți tigaia peste partea mai rece a grătarului și acoperiți astfel încât găurile de aerisire să fie direct peste piept. Ungeți carnea la fiecare 30 de minute, întorcându-vă ocazional și adăugând apă în tigaie, după cum este necesar, pentru a menține carnea parțial scufundată, până când carnea este fragedă și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 200 de grade F, aproximativ 3 3/4 ore. Completați cărbunele după cum este necesar pentru a menține un foc mediu până la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Sos De Curcan, încălzit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați pieptul pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să se odihnească 20 de minute. Îndepărtați grăsimea din sosul fiert și amestecați restul de 1/4 cană de oțet de cidru și sare după gust. Reîncălziți dacă este necesar. Tăiați subțire pieptul peste cereale și aranjați pe un platou de servire. Puneți niște sos peste carne și treceți restul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Peter Lehmann Barossan Shiraz. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.