Texas BBQ fiert carne de vită piept ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1061 calorii, 70g de proteine, și 50g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 5.43 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ardei iute, piper, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Texas Bbq Carne De Vită Piept, Piept De Carne De Vită Texas La Grătar, și Piept De Vită În Stil Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă boia de ardei, câte 1 lingură de sare și piper negru, zahărul brun și cayenne. Frecați amestecul de condimente pe toată pieptul, înfășurați bine și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Înmuiați așchii de lemn în apă timp de cel puțin 30 de minute înainte de grătar. Pregătiți un grătar în aer liber cu foc mediu până la mediu-scăzut pentru grătarul indirect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Amestecați piureul de roșii, berea, țelina, ceapa, 1/2 cană de oțet, zahărul brun, muștarul, slănina, usturoiul, ardeii iute, frunzele de dafin, pudra de chili, 1 lingură de sare și piper negru după gust într-o tigaie mare de aluminiu de unică folosință. Puneți pieptul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Grăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Aruncați o mână de așchii de lemn scurse pe cărbunii fierbinți, puneți tigaia peste partea mai rece a grătarului și acoperiți astfel încât găurile de aerisire să fie direct peste piept. Ungeți carnea la fiecare 30 de minute, întorcându-vă ocazional și adăugând apă în tigaie, după cum este necesar, pentru a menține carnea parțial scufundată, până când carnea este fragedă și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 200 de grade F, aproximativ 3 3/4 ore. Completați cărbunele după cum este necesar pentru a menține un foc mediu până la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați pieptul pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să se odihnească 20 de minute. Îndepărtați grăsimea din sosul fiert și amestecați restul de 1/4 cană de oțet de cidru și sare după gust. Reîncălziți dacă este necesar. Tăiați subțire pieptul peste cereale și aranjați pe un platou de servire. Puneți niște sos peste carne și treceți restul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Peter Lehmann Barossan Shiraz. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.