Texas BBQ fiert carne de vită piept ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1061 calorii, 70g de proteine, și 50g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 5.43 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ardei iute, piper, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Texas Bbq Carne De Vită Piept, Piept De Carne De Vită Texas La Grătar, și Piept De Vită În Stil Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă boia de ardei, câte 1 lingură de sare și piper negru, zahărul brun și cayenne. Frecați amestecul de condimente pe toată pieptul, înfășurați bine și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pachet Milk Duds
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Înmuiați așchii de lemn în apă timp de cel puțin 30 de minute înainte de grătar. Pregătiți un grătar în aer liber cu foc mediu până la mediu-scăzut pentru grătarul indirect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Amestecați piureul de roșii, berea, țelina, ceapa, 1/2 cană de oțet, zahărul brun, muștarul, slănina, usturoiul, ardeii iute, frunzele de dafin, pudra de chili, 1 lingură de sare și piper negru după gust într-o tigaie mare de aluminiu de unică folosință. Puneți pieptul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Pachet Milk Duds
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aruncați o mână de așchii de lemn scurse pe cărbunii fierbinți, puneți tigaia peste partea mai rece a grătarului și acoperiți astfel încât găurile de aerisire să fie direct peste piept. Ungeți carnea la fiecare 30 de minute, întorcându-vă ocazional și adăugând apă în tigaie, după cum este necesar, pentru a menține carnea parțial scufundată, până când carnea este fragedă și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 200 de grade F, aproximativ 3 3/4 ore. Completați cărbunele după cum este necesar pentru a menține un foc mediu până la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Sos De Curcan, încălzit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Transferați pieptul pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să se odihnească 20 de minute. Îndepărtați grăsimea din sosul fiert și amestecați restul de 1/4 cană de oțet de cidru și sare după gust. Reîncălziți dacă este necesar. Tăiați subțire pieptul peste cereale și aranjați pe un platou de servire. Puneți niște sos peste carne și treceți restul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Peter Lehmann Barossan Shiraz. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.