Tex - Mex cârnați plait
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați să vă bucurați de cârnați Tex-Mex. Această rețetă servește 6 și costă 1,89 USD pe porție. O porție conține 420 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, pastă de chipotle, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6 și introduceți o foaie de copt în interior pentru a se încălzi.
Se amestecă împreună carnea de cârnați cu pasta de chipotle, ardei iute, ceapă, coriandru, coajă de tei și suc și puțin condiment, înainte de a zdrobi boabele de rinichi.Desfaceți patiseria pe o foaie de pergament de copt, cu partea cea mai lungă spre dvs. și întindeți amestecul de cârnați în centrul patiseriei – ar trebui să facă o movilă rotunjită de aproximativ 10 cm lățime.Măsurați 1 cm din umplutură, apoi tăiați părțile laterale ale patiseriei pe o diagonală ușoară în benzi groase de 1,5 cm. Ridicați-le în sus și peste umplutura de cârnați, astfel încât să se întâlnească deasupra. Folosiți ultimele bucăți pentru a înfășura capetele.
Se unge cu oul și se presară oregano, dacă se folosește.Folosind pergamentul de copt, ridicați cu grijă împletitura de cârnați pe foaia de copt fierbinte și coaceți timp de 40 de minute până devine aurie și gătită.
Serviți cu ketchup și o salată verde, dacă doriți.