Tex-Mex Chili
Rețeta Tex-Mex Chili ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 6 ore și 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 493 calorii, 47G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați carne de tocană de vită, pudră de chili, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, carne de vită brună în ulei în loturi.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Transfer la un 6-qt. aragaz lent.
Se amestecă fasolea, sosul de roșii, roșiile, apa, pasta de roșii și salsa verde și condimentele. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Încingeți fiecare porție cu brânză și coriandru.