Tetrazzini De Pui
Tetrazzini de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 1494 calorii, 68G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $7.76 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pâine, țelină, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tetrazzini De Pui, Tetrazzini De Pui, și Tetrazzini De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă, țelină, piper negru, sare și ciuperci; saut 4 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Adăugați sherry; gatiti 1 minut.
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Adăugați treptat făină în tigaie; gatiti 3 minute, amestecand continuu (amestecul va fi gros) cu un tel. Adăugați treptat bulion, amestecând constant. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute, amestecând frecvent.
Adăugați 1 cană de parmezan și cremă de brânză, amestecând cu un tel până se topește crema de brânză.
Adăugați pastele și puiul; se amestecă până se omogenizează. Împărțiți amestecul de paste între vase de copt din sticlă sau ceramică de 2 (8 inci) acoperite cu spray de gătit.
Puneți pâinea în robotul de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere.
Combinați pesmetul și cana de parmezan; presărați uniform peste paste.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când se rumenesc ușor și se fierbe.
Scoateți caserola din cuptor; lăsați să stea 15 minute.
Pentru a îngheța caserola necoaptă: pregătiți-vă prin pas Se răcește complet în frigider. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând pentru a îndepărta cât mai mult aer posibil. Înfășurați cu folie rezistentă. A se păstra la congelator până la 2 luni.
Pentru a pregăti caserola congelată necoapte: dezghețați caserola complet la frigider (aproximativ 24 de ore). Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați folia; folie de rezervă.
Îndepărtați folia de plastic; aruncați folia. Acoperiți caserola cu folie rezervată; coaceți la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 1 oră sau până devin aurii și bulbucați.
Lăsați să stea 15 minute.