Terrină De Rodie De Afine
Terrina de rodie de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 131 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți boabe de piper, gelatină, suc de rodie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 22%. Încercați Salată de Quinoa de citrice de rodie cu vinetă de rodie de afine, Terrină de ciocolată cu coulis de afine, și Plăcintă cu afine și rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați afinele și 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie până când sunt groase și suculente, de aproximativ 8 ori. Puneți deoparte timp de 20 de minute pentru a macera.
Între timp, combinați restul de 1/2 cană de zahăr, 1 1/2 căni de suc de rodie, bățul de scorțișoară, boabele de piper, coaja de portocală și un vârf de sare într-o cratiță la foc mediu; se fierbe, amestecând, până se dizolvă zahărul.
Scoateți din căldură; lăsați să se absoarbă timp de 20 de minute. Aruncați scorțișoara, boabele de piper și coaja de portocală.
Așezați restul de 1/2 cană de suc de rodie și 1/4 cană de apă rece într-un bol și presărați gelatina deasupra. Puneți deoparte fără a agita până când gelatina se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați sucul de rodie înmuiat în amestecul de gelatină și amestecați până când gelatina se dizolvă.
Întindeți un strat subțire de amestec de afine într-o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci; se toarnă suficient din amestecul de rodie-gelatină pentru a acoperi (aproximativ 3/4 cană). La frigider până la începutul setării, aproximativ 30 de minute. Între timp, amestecați afinele rămase în amestecul de gelatină rămas și dați deoparte, nerefrigerate. Odată ce stratul inferior este setat, se toarnă amestecul de gelatină rămas și se dă la frigider până se fixează complet, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Pentru a servi, rulați un cuțit în jurul marginilor tigaiei și răsturnați terina pe un platou. (Puneți tigaia în apă caldă pentru a înmuia gelatina, dacă este necesar.)
Garnisiți cu coaja de portocală.
Fotografie de Anita Calero