Terrină de pui și trufe
Terrina de pui și trufe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 222 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, usturoi, șalotă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Terină de înghețată cu mentă și trufe cu sosuri de mentă și ciocolată, Terrină De Pui, și Terrină De Pui Mozaic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie de pâine de 2 kilograme cu slănină, suprapunând întreaga zonă. Puneți puiul într-un robot de bucătărie răcit și amestecați până la tocat.
Adăugați carne de porc, ceapă și usturoi și puls până se amestecă. Se condimentează cu sare și piper și se pliază în pătrunjel și trufe.
Se amestecă ouăle cu mâna până se încorporează. Se răcește amestecul timp de 1 oră și se preîncălzește cuptorul la 325 de grade.
Puneți amestecul în tigaie și puneți-l în baie de apă mergând pe jumătate până la tigaie.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când este ferm. Se lasă să se răcească înainte de a scoate din tigaie. Feliați 1/4 inch grosime și serviți cu 1 lingură de muștar de cereale.