Terrină De Pui Mozaic

Terrină De Pui Mozaic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Terrina de pui mozaic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 361 calorii. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de buruieni de mărar, sare condimentată, piper de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 48 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Terrină De Pui, Terrină de pui și trufe, și Mosaic JELL-O pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, bateți ouăle și adăugați piperul de lămâie și sarea. Scufundați sânii de pui în amestecul de ouă și apoi în parmezan. Scufundați inimile de anghinare în ou și apoi parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Piept De PuiPiept De Pui
Piper De LămâiePiper De Lămâie
ParmezanParmezan
OuăOuă
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aliniați o tigaie mare cu hârtie pergament și așezați un strat de piept de pui pe fundul tigaiei. Acoperiți puiul cu un strat de mortadella, salam sau prosciutto. Acoperiți șunca cu inimi de anghinare, apoi cu frunze de busuioc, folosind toate frunzele. Repetați straturile de inimi de pui, șuncă și anghinare. Acoperiți cu hârtie pergament sau folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Piept De PuiPiept De Pui
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
MortadellaMortadella
ProsciuttoProsciutto
Pui întregPui întreg
SalamSalam
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Pâine PanPâine Pan
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați o greutate mare deasupra terinei în timp ce coaceți pentru a comprima straturile.
5
Așezați tigaia într-o tigaie mai mare și turnați în apă pentru a face o baie de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
6
Coaceți timp de 1 oră și 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați terina să se răcească complet la temperatura camerei, apoi dați-o la frigider în tigaie timp de câteva ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Într-un castron, combinați maioneza, usturoiul, buruienile de mărar și pătrunjelul și amestecați cu o lingură. Se răcește amestecul de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
MărarMărar
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Pentru a servi, întoarceți cu grijă Terrina din tigaie pe un platou și feliați felii de 3/4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se servește cu amestec de maioneză răcit și biscuiți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În1 h, 48 m.
Porții14
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista