Terrină de ciocolată albă și neagră
Terrina de ciocolată albă și neagră este o fără gluten garnitură. O porție conține 624 calorii, 7g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,15 USD pe porție. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de puțin ulei, albușuri de ou, cremă dublă de oală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Terină De Ciocolată Neagră, Fursecuri Alb-Negru: Cremă De Brânză Ciocolată Și Ciocolată Neagră Zahăr Brun Închis, și Terrină de ciocolată albă cu sos de Caramel.
Instrucțiuni
Ungeți o formă de pâine de 2 lb (aproximativ 22 x 11 x 6 cm) cu ulei, tapetați complet cu folie alimentară (uleiul îl va ajuta să se lipească de părți), apoi tapetați baza cu o fâșie de pergament de copt. Topiți ușor ciocolata albă într-un vas termorezistent peste o tigaie cu apă abia fierbinte, apoi scoateți-o de pe foc și lăsați-o să se răcească puțin. Folosind un tel electric, bateți în 200 ml de smântână până când amestecul își păstrează propria formă. Puneți deoparte în timp ce faceți stratul întunecat.
Topiți ciocolata neagră așa cum ați făcut albul, apoi scoateți-o de pe foc și răciți-o timp de 1 min. Încetul cu încetul, amestecați crema rămasă în ciocolata topită până când aveți o ganache netedă și groasă.
Bateți albușurile până la vârfuri moi, amestecați o treime în ganache pentru a o slăbi, apoi pliați în restul.
Pentru a asambla, lingurați puțin sub jumătate din amestecul întunecat în forma de pâine și neteziți suprafața. Lingurați peste ciocolata albă și neteziți, apoi lingurați ușor amestecul de ciocolată neagră rămas deasupra, având grijă să nu deranjați stratul alb, netezind din nou suprafața. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore. Dacă faceți terina cu o zi înainte, lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de servire.
Pentru a servi, întoarceți cositorul cu capul în jos pe o farfurie de servire și folosiți marginile peliculei de agățare pentru a ușura terina.
Îndepărtați folia alimentară și pergamentul de copt și serviți cu biscuiții cu anason stelat (vezi merge bine cu, dreapta).