Teriyaki Tilapia Cu Salată De Plante

Teriyaki Tilapia Cu Salată De Plante
Teriyaki Tilapia cu salată de plante ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. Această rețetă servește 65. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână orez brun, scallions, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tilapia Teriyaki La Cuptor, Usturoi Planta Tilapia, și Tilapia Cu Crustă De Plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
2
Căldură broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Așezați tilapia pe o foaie de copt tapetată cu folie și fierbeți, ungând ocazional cu sosul teriyaki, până la fiert, 7 până la 9 minute. Rupe în bucăți.Între timp, într-un castron mic, combinați coriandru, mentă, scallions și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapa VerdeCeapa Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
TilapiaTilapia
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Serviți tilapia peste orez și acoperiți cu salata de ierburi și ardeiul roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
TilapiaTilapia
OrezOrez

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții65
Scor De Sănătate4
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista