Teriyaki Steak Subs
Rețeta Teriyaki Steak Subs ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 490 calorii. Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal destul de scumpe pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați ananas, sos de soia, chifle hoagie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Vara steak submarine, Steak Teriyaki, și Steak Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați sosul de friptură, zahărul brun, sosul de soia și ghimbirul; deoparte. Într-o tigaie mare sau wok, amestecați friptura, ardeii și ceapa în ulei timp de 5 minute
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă sosul rezervat; top cu ananas.
Se acoperă și se fierbe timp de 5 minute sau până se încălzește. Se amestecă amestecul de carne pe rulouri; top fiecare cu două felii de ananas.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare purpurie medie. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. Pe palat, acesta este un Merlot clasic cu o bună concentrare. Este savuros și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de tartă de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.