Teriyaki de vită portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați Orange Beef Teriyaki. Această rețetă face 6 porții cu 350 de calorii, 30 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 2,4 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cățel de usturoi, mandarine, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 26 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 58%. Rețete similare includ friptură de vită teriyaki cu portocale, carne de vită teriyaki cu fidea și portocale teriyaki somon.
Instrucțiuni
Scurge portocalele, rezervând sucul; pune portocalele deoparte. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și 2 linguri de suc rezervat până se omogenizează; pus deoparte.
Într-o tigaie mare sau wok, prăjiți carnea de vită în ulei.
Adăugați sosul de soia, mierea, ghimbirul și sucul rămas. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 5-10 minute sau până când carnea este fragedă.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Amestecați amestecul de amidon de porumb și adăugați-l în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă portocalele.
Ornați cu ceapă verde și bucle dacă doriți.