Teriyaki de pui cu orez de ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați Teriyaki de pui cu orez de ghimbir. Pentru $ 2.57 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 943 calorii, 45g de proteine, și 42G de grăsime. 69 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, zahăr brun, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Pui Teriyaki Cu Orez De Arpagic De Ghimbir, Somon Teriyaki cu orez de ghimbir de susan, și Ghimbir Teriyaki Piept De Pui La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, adăugați sosul de soia, zahărul brun, usturoiul și ghimbirul ras și amestecați până când zahărul este dizolvat.
Puneți coapsele de pui în pungă cu marinata. Sigilați și refrigerați cel puțin 2 ore sau atâta timp cât peste noapte.
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Scoateți puiul din marinată și lăsați-l deoparte.
Puneți marinata într-o oală la foc mediu și reduceți la jumătate. Ungeți grătarele cu ulei de canola, aranjați puiul pe grătar, cu pielea în jos și gătiți timp de 8 minute pe fiecare parte.
Ungeți puiul liberal cu marinata redusă înainte de a vă întoarce. (Rezervați 1 bucată de pui pentru rețeta rotundă 2. Autocolante Oală De Pui.)
Într-o oală medie combinați orezul, ghimbirul feliat, sarea și 3 1/2 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se reduce focul la minim și se acoperă.
Lăsați să gătească până când orezul a absorbit toată apa și este pufos, aproximativ 15 până la 20 de minute.
În timp ce puiul gătește, puneți scallionii pe grătar, rezervați 1 scallion nefiert pentru rețeta rotundă 2 "autocolante de oală de pui". Gatiti pana se ofilesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. (Rezervă 2 scallions la gratar pentru Runda 2 reteta"autocolante oală de pui")
Transferați orezul într-un platou de servire, aruncând ghimbirul feliat. Se acoperă cu puiul gătit, se ornează cu scallions la grătar și se servește.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezervația de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Rezervația De Morgenzon Chenin Blanc]()
Rezervația De Morgenzon Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale rămân la final.