Teriyaki Copane De Pui

Teriyaki Copane De Pui
Teriyaki pui copane este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 286 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tobe de pui, ghimbir, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Copane De Pui Teriyaki La Cuptor, Miere Teriyaki Copane, și Copane Teriyaki Picante La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia, zahărul brun, usturoiul, ghimbirul și amidonul de porumb într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați 2 Linguri. apă și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând continuu până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se răcește ușor și se strecoară, aruncând solidele. Preîncălziți un broiler la înălțime și așezați un raft de fierbere la 6 până la 8 inci de sursa de căldură. (Alternativ, aprindeți un foc de cărbune și lăsați cărbunii să ardă până la o cenușă cenușie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Aranjați bețișoarele perfect pe o foaie mare de copt căptușită cu folie și condimentați cu sare și piper pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se toarnă sosul și se întorc betisoarele de mai multe ori pentru a se acoperi bine. Se fierbe sau se pune la grătar până când puiul se rumeneste, aproximativ 25 până la 30 de minute sau până când sucurile se limpezesc când puiul este străpuns cu un cuțit. În timp ce gătiți, întoarceți tigaia din spate în față la fiecare 2 până la 3 minute și folosiți clești pentru a întoarce toiagele. Dacă lichidul din foaia de copt începe să ardă, adăugați apă, 1/4 cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți toiagele din tigaie și răciți ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista