Teriyaki Carne De Vită Și Ardei
Rețeta de carne de vită și ardei Teriyaki este gata în aproximativ 16 minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 335 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 2,73 USD pe porție. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână friptură de vită, ardei gras și fâșii de ceapă, tăiței asiatici de grâu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Teriyaki dovlecei taitei "prăjiți" cu creveți, ardei, ceapă și Broccoli, Sandviș Cu Friptură De Flanc Teriyaki Cu Varză Napa, Ardei Grași Roșii Și Morcovi, și Carne De Vită Teriyaki pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.