Teriyaki Carne De Vită Și Ardei

Teriyaki Carne De Vită Și Ardei
Rețeta de carne de vită și ardei Teriyaki este gata în aproximativ 16 minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 335 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 2,73 USD pe porție. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână friptură de vită, ardei gras și fâșii de ceapă, tăiței asiatici de grâu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Teriyaki dovlecei taitei "prăjiți" cu creveți, ardei, ceapă și Broccoli, Sandviș Cu Friptură De Flanc Teriyaki Cu Varză Napa, Ardei Grași Roșii Și Morcovi, și Carne De Vită Teriyaki pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții5
Scor De Sănătate34
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista