Teriyaki Carne De Vită Sacadat

Teriyaki Carne De Vită Sacadat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați carnea de vită Teriyaki. Această rețetă servește 12 și costă 1,31 USD pe porție. O porție conține 269 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 12 ore și 15 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul teriyaki, ananasul, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat, Cel mai bun sacadat de vită, și Lao Carne De Vită Sacadat.

Instrucțiuni

1
Amestecați sosul teriyaki, sosul de soia, zahărul brun și sosul Worcestershire într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați ananasul și usturoiul într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul de ananas și amestecul teriyaki într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Adăugați carnea de vită, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
5
Preîncălziți fumătorul la 225 până la 250 de grade F (110 până la 120 de grade C).
6
Scurgeți carnea de vită și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
7
Fumați carnea de vită în fumătorul preîncălzit până când sacadatul este uscat și mestecat, dar nu crocant, 6 până la 8 ore. Păstrați sacadat în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SacadatSacadat
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista