Teriyaki Carne De Vită Sacadat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați carnea de vită Teriyaki. Această rețetă servește 12 și costă 1,31 USD pe porție. O porție conține 269 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 12 ore și 15 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul teriyaki, ananasul, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat, Cel mai bun sacadat de vită, și Lao Carne De Vită Sacadat.
Instrucțiuni
Amestecați sosul teriyaki, sosul de soia, zahărul brun și sosul Worcestershire într-un bol mare.
Așezați ananasul și usturoiul într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de ananas și amestecul teriyaki într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați carnea de vită, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 6 până la 8 ore.
Preîncălziți fumătorul la 225 până la 250 de grade F (110 până la 120 de grade C).
Scurgeți carnea de vită și aruncați marinada.
Fumați carnea de vită în fumătorul preîncălzit până când sacadatul este uscat și mestecat, dar nu crocant, 6 până la 8 ore. Păstrați sacadat în frigider.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.