Teriyaki Carne de porc și legume cu tăiței

Reteta de carne de porc Teriyaki si legume cu taitei este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 424 calorii. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sos de usturoi chili, ciuperci shiitake, spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet de porc portocaliu-Susan cu tăiței de grâu integral Teriyaki, Legume și carne de porc peste tăiței chinezi, și Pancit miki (fidea groasă de ou) cu carne de porc și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană de apă pentru paste; păstrați cald.
Scoateți blaturile verzi din ceapa verde; feliați subțire și dați deoparte. Se toacă porții albe de ceapă verde; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa verde tocată, ardeiul gras, carnea de porc și ciupercile; saut 3 minute sau până când carnea de porc se rumeneste.
Combinați 1/4 cană rezervată de apă pentru paste, sos teriyaki și sos de usturoi chili într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de paste și sos teriyaki în tigaie; aruncați bine pentru a acoperi. Se amestecă blaturile de ceapă verde feliate.