Reteta Teriyaki Carne de porc Kabobs ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 30 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 244 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, filet de porc, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Teriyaki Carne de porc Kabobs pentru două, Frigărui De Porc Teriyaki La Grătar, și Gratar Teriyaki-Gratar Carne De Porc Shish Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă jumătate într-o pungă mare de plastic resigilabilă sau într-un recipient de sticlă puțin adânc. Dați la frigider marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați carne de porc în pungă sau recipient și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și dați la frigider timp de 1-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Scurgeți și aruncați marinada. Pe patru frigarui metalice sau înmuiate din lemn, carne de porc alternativă, dovlecei și ardei roșu. Grătar, neacoperit, la foc mediu-fierbinte timp de 3 minute pe fiecare parte. Ungeți cu marinată rezervată. Continuați să bateți și să întoarceți kabobs timp de 4-6 minute sau până când sucurile de carne se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte