Rețeta Teriyaki Black Cod Burger ar putea satisface pofta ta japoneză în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 1 și costă 9,74 USD pe porție. Acest fel principal are 836 calorii, 44G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Un amestec de slănină, ulei, sos teriyaki și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Teriyaki Burger, Teriyaki Somon Burger, și Burger Teriyaki La Grătar, Suculent Și Suculent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Marinați codul negru în sosul teriyaki până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Sablefish
2
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Călește codul negru în ulei până când este doar crocant.Topiți untul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sablefish
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Călește ciupercile în unt până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Se adaugă sosul teriyaki și uleiul de susan și se sotează până se evaporă.Prăjiți slănina până când este crocantă.Asamblați sandwich.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Ciupiți Semințele De Susan Alb
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.