Rețeta Teriyaki Black Cod Burger ar putea satisface pofta ta japoneză în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 1 și costă 9,74 USD pe porție. Acest fel principal are 836 calorii, 44G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Un amestec de slănină, ulei, sos teriyaki și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Teriyaki Burger, Teriyaki Somon Burger, și Burger Teriyaki La Grătar, Suculent Și Suculent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Marinați codul negru în sosul teriyaki până peste noapte.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.