Teriyaki & Ghimbir Muschiulete De Porc

Teriyaki & Ghimbir Muschiulete De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Teriyaki & Ginger pulpe de porc. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 384 calorii, 39G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți zahăr brun, filete de porc, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Teriyaki Filete De Curcan, Cotlete de porc Teriyaki cu gust de afine-ghimbir, și Hrănirea prieteni: cuptor prăjită Teriyaki muschiulet de porc cu arțar-ghimbir glazura.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați sosul teriyaki, uleiul și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă 1/2 cană marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de porc, ghimbirul și piperul. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați timp de 4 ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Scurgeți și aruncați marinada. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, înveliți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Așezați carnea de porc peste tava de picurare și grătarul de porc, acoperit, la foc indirect mediu-fierbinte timp de 20-27 de minute sau până când un termometru citește 145%.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
7
Se servește cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sur De los Andes Malbec. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
Un Malbec suculent, cu aciditate plină de viață, care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toate strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la vinărie. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate22
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista