Teriyaki & Ghimbir Muschiulete De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Teriyaki & Ginger pulpe de porc. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 384 calorii, 39G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți zahăr brun, filete de porc, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Teriyaki Filete De Curcan, Cotlete de porc Teriyaki cu gust de afine-ghimbir, și Hrănirea prieteni: cuptor prăjită Teriyaki muschiulet de porc cu arțar-ghimbir glazura.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați sosul teriyaki, uleiul și zahărul brun.
Se toarnă 1/2 cană marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de porc, ghimbirul și piperul. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați timp de 4 ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, înveliți ușor grătarul.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare.
Așezați carnea de porc peste tava de picurare și grătarul de porc, acoperit, la foc indirect mediu-fierbinte timp de 20-27 de minute sau până când un termometru citește 145%.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se servește cu marinată rezervată.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sur De los Andes Malbec. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Sur de los Andes Malbec
Un Malbec suculent, cu aciditate plină de viață, care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toate strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la vinărie. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.