Terină de înghețată de mentă-trufe cu sosuri de mentă și ciocolată

Terină de înghețată de mentă-trufe cu sosuri de mentă și ciocolată
Dacă $1.44 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Terina de înghețată cu mentă și trufe cu sosuri de mentă și ciocolată ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 493 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 12. Este perfect pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână înghețată vanillan, zahăr, extract de mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cireș Cordial și trufe de mentă sărut ciocolată caldă cu frișcă de Marshmallow, Trufe de ciocolată și mentă, și Fursecuri Cu Trufe De Ciocolată-Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți smântâna la foc mic într-o cratiță mare și grea; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ciocolată; lăsați să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
3
Bateți până când amestecul este neted.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți în extract. Se îngheață până se întărește, aproximativ 4 ore sau se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Tapetați foaia de copt cu folie. Aruncați 1 lingură de amestec de ciocolată pentru fiecare dintre cele 16 trufe pe foaia pregătită. Praf mâinile cu cacao; rolați movile de ciocolată în runde. Acoperiți și congelați trufele. Acoperiți și răciți amestecul de ciocolată rămas pentru sos. (Trufele și sosul se pot face cu 2 zile înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
SosSos
Movile BarMovile Bar
Pudră De CacaoPudră De Cacao
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Linia 8 1 / 2x4 1 / 2x2 1/2-inch tigaie din metal cu folie de plastic, lăsând consola lung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
7
Intinde 1/3 de inghetata (aproximativ 1 2/3 cani) pe fundul tigaiei pregatite. Apăsați 8 trufe în model aleatoriu (și distanțate) în stratul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Întindeți 1/2 din înghețata rămasă. Apăsați restul de 8 trufe în model aleatoriu (și distanțate) în al doilea strat de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Întindeți înghețata rămasă. Acoperiți terina cu folie de plastic. Congelați cel puțin 6 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Aduceți zahăr și 1/3 cană de apă pentru a fierbe în cratiță mică, amestecând până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă siropul în blender; se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați frunze de mentă în sirop și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
SiropSirop
4
Transferați sosul în castron; rece. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți pentru a amesteca înainte de utilizare.)
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se amestecă sosul de ciocolată la foc mic până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
7
Transfer la ulcior. Întoarceți terina de înghețată pe platou; îndepărtați plasticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
8
Tăiați terina transversal în felii; aranjați pe farfurii.
9
Stropiți sos de ciocolată și sos de mentă în jurul terinei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
SosSos
MentăMentă
10
Sfat de testare-Bucătărie: faceți o muncă rapidă de înmuiere a înghețatei prin microunde în intervale de zece secunde la cea mai mică putere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista